Dobrodošli

Apartment - Dolce Vita Zavala

Island Šćedro

Na otoku Šćedru je puno prekrasnih uvala sa netaknutom prirodom, čistim morem.  Zaštićen kao park prirode, u svojoj netaknutoj ljepoti, treba izdvojiti uvalu Moster i najveću uvalu Porat. U njima se nalaze plaže koje su idealne i za malu djecu ,te restorani koji u ponudi imaju sviježu ribu i ostale domače proizvode. 
 U uvali Moster jedinstven i nezaboravan prizor svakako su ostaci dominikanskog samostana iz 15 st. gdje se jednom godišnje, točnije prve srijede u srpnju održava sv. Misa u čast Gospe od milosrđa. Ovaj dan poznat je među stanovnicima Hvara kao “ Fešta na Šćedru” 
 

around the house

Vrt oko kuće vam nudi idealni mir i ugodanu hladovinu usred ljetnih vrućina i gužve.

Zavala

Zavala je malo ribarsko mjesto smješteno na južnoj strani otoka, 7 km od Jelse i 35 km od grada Hvara. Da biste došli do Zavale morate proći kroz tunel koji je prava atrakcija na otoku koju ne smijete zaobići. Zavala će vas privući čistim morem,  prekrasnim šljunčanim plažama te uvalama u kojima možete uživati u hladu borovih šuma. Duž cijelog mjesta je osvjetljena šetnica uz more povezuje sve dijelove Zavale i osobito je prometna u večernjim satima. . Obala Zavale je posebna zbog strmih vinograda  na kojima se uzgaja vinova loza za svjetski poznata hvarska vina.

 

Zavala - beach

U Zavali se nalaze brojne šljunčane plaže sa kristalno čistim morem 
koje vam pružaju mir i potpuni odmor daleko od ljetnih gužvi.
Izrada web stranica Rezerviraj.hr